Rushidi: Në përgjithësi jemi kundër amnistisë, por ta shohim propozimin – AlbMania      

Rushidi: Në përgjithësi jemi kundër amnistisë, por ta shohim propozimin

 Rushidi: Në përgjithësi jemi kundër amnistisë, por ta shohim propozimin

Deputeti Shrija Rushidi i Aleancës për Shqiptarët sot deklaroi se qëndrimi i tyre lidhur me amnistinë është konsistent dhe se ta mendojnë se duhet të ketë luftë thelbësore kundër krimit dhe korrupsionit në shtet.

Lidhur me kërkesën e interpretimit autentik të LSDM-së për nenin 11 të Ligjit për amnisti, Rushidi tha se para se ta komentojë dëshiron ta shohë zyrtarisht dokumentin i cili ende nuk i është dorëzuar.

Syrija Rushidi është anëtari i pesëmbëdhjetë i Komisionit juridik-ligjdhënës, i cili me largimin e Vesel Memedit mbeti me një vend të zbraztë.
Rushidi ishte zgjedhur zëvendësanëtar i KJL gjegjësisht e zëvendëson Memedin.