Samsung Galaxy A72 vjen me 5 kamera – AlbMania          

Samsung Galaxy A72 vjen me 5 kamera

 Samsung Galaxy A72 vjen me 5 kamera

Telefoni inteligjent i mesëm do të marrë një tele-kamerë shtesë me zmadhim optik 3x.

Samsung supozohet të instalojë një konfigurim të kamerës me 5 sensorë në telefonin e tij të mençur Galaxy A72.

Kështu raporton Sam Mobile. Do të instalohen një aparat fotografik kryesor me 64 MP, një aparat me kënd ultra të gjerë 12 MP, një tele-kamerë me 8 MP dhe zoom optik 3x.

Përveç kësaj, ekziston një modul makro 5 MP dhe një sensor tjetër 5 MP që duhet të sigurojë një pamje më të bukur.

Mbetet të shihet nëse ky është sensori i thellësisë së Galaxy A71.

Kamera e përparme pritet ti ketë 32 megapikselë. Konfigurimi i kamerës mund të bazohet në atë të Galaxy A71 dhe, me lenten telefoto, në Galaxy S20 Fan Edition.

Samsung është planifikuar të lëshojë A72 në gjysmën e parë të vitit të ardhshëm.

Paraardhësi A71 u shit nga janari.

Kjo do të nënkuptojë se Samsung do të provonte përsëri një konfigurim të ri të kamerës në një telefon inteligjent të mesëm në vend të një pajisjeje të nivelit të lartë.

Në vitin 2018, Samsung instaloi 3 kamera për herë të parë në Galaxy A7, dhe 4 kamera u përdorën për herë të parë në A9.