Sela: Aksionin politikë të Aleancës për Shqiptarët se keni parë akoma – AlbMania      

Sela: Aksionin politikë të Aleancës për Shqiptarët se keni parë akoma

 Sela: Aksionin politikë të Aleancës për Shqiptarët se keni parë akoma

I ftuar në click plus në tv21 Ziadin Sela ka thënë: Aleanca port bën përgaditjet e fundit per aksionin politikë që do të ndërrmarrim shum shpejt,jemima në përfundim të ofertës politike dhe shum shpejt do të dalim në teren per të takuar qytetarët per të bashkbiseduar me ata me të vermin qëllim,të sjellim ndrshimin e shumpritur tek shqiptarët,past 20 viteve qeverisje nga ana e BDI ka ardhur momenti që ajo do të ndodhë shumë shpejtë she do të jet pikërisht Aleanca ajo që do it prijë këtij ndryshimi të shumpritur dhe mbi të gjitha shum i nevojshëm.