Sela: Do të fitojmë zgjedhjet, ne jemi Qeveria e ardhshme!

 Sela: Do të fitojmë zgjedhjet, ne jemi Qeveria e ardhshme!

Lideri i Aleancës për Shqiptarët, sot menjëherë një ditë pas shpalljes së zgjedhjeve të parakohshme, është duke diskutuar për zhvillimet e fundit politike në ‘Studio të Hapur’ në Alfa TV.

Moderatori i këtij emisioni, ka respektuar Ziadin Selën duke e pyetur në gjuhën shqipe dhe duke dhënë mesazh që nuk e ka problem të flasë në gjuhën shqipe. Kryetari i ASH-së, e ka falënderuar gazetarin për këtë respekt, dhe është përgjigjur në pyetjet e tij duke thënë që Aleanca për Shqiptarët do jetë Qeveria e Ardhshme.