Sela i ndezë motorët, derë më derë në çdo lagje shqiptare

 Sela i ndezë motorët, derë më derë në çdo lagje shqiptare

Lideri i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela po vazhdon vizitat e tij në vendbanimet shqiptare gjithandej Maqedonisë për të dëgjuar hallet dhe sugjerimet e qytetarëve.
Sot aika qenë i pranishëm në fshatrat Dobërdoll dhe Sanakos të komunës së Vrapçishtit.

Ai është shprehur i bindur se me 12 prill do ti fitoj zgjedhjet dhe se për Shqiptarët do të vij pranvera në kuptimin simbolik/INA/