Sela: isha në qeveri por spranova të jem patericë, nuk e shita popullin për interes timin dhe të partisë – AlbMania      

Sela: isha në qeveri por spranova të jem patericë, nuk e shita popullin për interes timin dhe të partisë

 Sela: isha në qeveri por spranova të jem patericë, nuk e shita popullin për interes timin dhe të partisë

Kryetari i ASH-së Ziadin Sela, mbrëmjen e sotme është shprehur se kur ishte në qeveri nuk mund të qëndronte dhe të bëhej patericë.

Sela u shpreh se ndonëse ishte vetëm 45 ditë në pushtet, ai nuk mund të bëhej palë me korrupsionin dhe të tradhtonte qytetarët të cilët i besuan.

“Unë mund të qëndroja në qeveri të shëndrohesha në patericë, por smund të shisja shpresën w qytetarëve për interesa personale. Aleanca ka qenë në qeveri 45 ditë efektive, paa zgjedhjeve lokale kemi dalë nga qeveria. Nuk mund të rrija në qeveri dhe të bëhesha aleancë e byrekut”, tha Sela.