Sela: Katica Janeva e ka mbrojtur Bujar Osmanin nga përndjekja në rastin “pacient”

 Sela: Katica Janeva e ka mbrojtur Bujar Osmanin nga përndjekja në rastin “pacient”

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela i ftuar në emisionin ,,analiza” më Tv24 ku ka folur për aktualitet politike në vendë,i pyetur nga gazetari lidhur me deklaratën e Selës lidhur me rastin ,,pacient” nga ana e PSP të udhëhequr nga Katica Janeva tani më e akuzuar në rastin ,,reket”
Sela ka thënë: Un nuk kam deklaruar se Bujar Osmani është i implikuar në rastin ,,reket” por un kam thënë se sipas informacioneve tona në rastin ,,pacient” janë marrë tel,janë kontrolluar email add, janë kontrolluar komunikime dhe porosi,prandaj po e përsëris se Katica Janeva e ka mbrojtur Bujar Osmanin nga hetimi dhe e ka shpëtuar atë në rastin ,,pacient”
Sela më tej ka thënë se rasti ,,reket” është simbolika e dëshprimit të madhë nga qeverisja aktuale pikërisht për dështimet në sjelljen e drejtësisë për të gjithë..