Sela: Me 12 Prill, Diaspora do të shfrytëzoj pushimin për të ardhur e për të votuar ndryshimin

 Sela: Me 12 Prill, Diaspora do të shfrytëzoj pushimin për të ardhur e për të votuar ndryshimin

‘Nuk shoh ndonjë problem që regjistrimi i popullsisë do të duheshka të varet nga partitë politike. Për mua si kryetar i Aleancës për Shqiptarët regjistrimi mund të bëhet edhe gjatë kohës së zgjedhjeve edhe gjatë fushatës, sepse në fund të fundit është proces teknik. Duhet të jenë të angazhuar në këtë proces njerëz teknik, dhe jo anëtar të partive politike.

Për ne si Aleancë për Shqiptarët nuk ka asnjë problem që regjistrimi i popullatës të vazhdojë edhe gjatë kësaj periudhe që do të jetë fushata zgjedhore apo edhe pas 12 Prillit. Më 12 Prill mos harroni, ne e propozuam këtë datë si Aleancë për Shqiptarët, edhe për zgjedhjet edhe që janë pashkët katolike ku edhe një pjesë e madhe e diasporës do ta ketë mundësinë për të qenë këtu.’, theksoi kreu i ASH-së në press konferencën pas takimit të liderëve.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com