Sela: Misioni jonë është të ndalim ikjen e rinisë dhe të krijojme kushte për jetë të dinjitetshme në vendin tonë

 Sela: Misioni jonë është të ndalim ikjen e rinisë dhe të krijojme kushte për jetë të dinjitetshme në vendin tonë

Ziadin Sela, ndjehemi shumë krenarë që Aleanca gjithnjë e më shumë po mbështetet nga rinia jonë e shëndoshë e cila e ka kuptuar përgjegjësinë e momentit për të sjellë ndryshimin për të cilin shqiptarët kanë shumë nevojë.

Demokracia është mundësi për të gjithë, ne si Aleancë për Shqiptarët ju kemi dhënë kurajo, ju kemi dhënë hapësirë dhe mbështetje rinisë tonë për tu kyçur në politikë.

Shqiptarët kanë nevojë që pas gati dy dekadave të lirohen nga monizmi, nga sistemi një partiak, deklaroi Ziadin Sela nga takimi me banorët e fshatit Tuhin të Kërçovës.