Sela: Mujdin Aliu ra heroikisht për çlirimin e Kosovës – AlbMania      

Sela: Mujdin Aliu ra heroikisht për çlirimin e Kosovës

 Sela: Mujdin Aliu ra heroikisht për çlirimin e Kosovës

Sot është ditëlindja e dytë e heroit kombëtar Mujdin Aliu. Dëshmorët e rënë në fushëbetejë nuk vdesin, por rilindin dhe ngriten në piadestalin e historisë së kombit.

23 vite më parë Mujdini ra heroikisht për çlirimin e Kosovës, ndërsa heroizmi i tij u bë frymëzim për shumë djem e vasha që ndoqën rrugën e tij për lirinë dhe barazinë e shqiptarëve edhe në trojet tona.
Lavdi dëshmorëve të kombit!