Sela: Si do marrim datë nga BE-ja kur Ali Ahmeti thotë se Xhevat Ademi është viktim e thashethemeve,kurse prindi deklaron se Xhevat Ademi ma plagosi djalin! – AlbMania    
     

Sela: Si do marrim datë nga BE-ja kur Ali Ahmeti thotë se Xhevat Ademi është viktim e thashethemeve,kurse prindi deklaron se Xhevat Ademi ma plagosi djalin!

 Sela: Si do marrim datë nga BE-ja kur Ali Ahmeti thotë se Xhevat Ademi është viktim e thashethemeve,kurse prindi deklaron se Xhevat Ademi ma plagosi djalin!

I ftuar në emisionin ,,Studio e Hapur” në Tv Shenja me gazetarin Arben Zeqiri,Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela ka folur për zhvillimet aktuale politike.
Lidhur me mosmarrjen e datës për bisedime,Sela ka numruar disa arsye,por mes tjerash ka thënë: Si mundë të marrim datë për bisedime kur Ali Ahmeti del dhe deklaron për deputetin e tij se qenka viktimë e thashethemeve, kurse prindi del publikisht dhe deklaron se Xhevat Ademi ja ka plagosur djalin,cila është përgjegjsia e Ali Ahmetit për këtë,këta janë shëndrruar në ,,kowboy deputetet” që plagosin fëmijë në ahengje familjare dhe askush nuk jep përgjegjsi dhe institucionet nuk ndërrmarrin asgjë, e si do marrim datë,kot shpresojmë,pa u bërë reforma rrënjsore dhe pa u luftuar krimi e korrupsioni kot shpresojmë dhe presim datë nga BE-ja.