Sela uron Kurban Bajramin! Festa le të inkurajojë frymën e bashkimit dhe solidaritetit, të forcojë vlerat e vërteta të respektit dhe mirëkuptimit të ndërsjellë

 Sela uron Kurban Bajramin! Festa le të inkurajojë frymën e bashkimit dhe solidaritetit, të forcojë vlerat e vërteta të respektit dhe mirëkuptimit të ndërsjellë

Kreu i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, ka uruar festën e Kurban Bajramit. Përmes faqes së tij zyrtare në Facebookut ai ka u dëshiruar besimtarëve sa më shumë mirësi, solidaritet, mirëkuptim, paqe, lumturi, begati, mirëqenie, gëzim, paqe dhe lumturi në familjet tuaja!

“Urime Kurban Bajramin!
Sjelltë shëndet, mirëqenie, gëzim, paqe dhe lumturi në familjet tuaja! Kjo festë le të inkurajojë frymën e bashkimit dhe solidaritetit dhe të forcojë vlerat e vërteta të respektit dhe mirëkuptimit të ndërsjellë. Le të mbushet kjo ditë e bekuar me gëzim”, ka shkruar Sela./AlbMania/