Shifra marramendëse! Elvana Gjata merr katërfish më shumë se kolegët në koncert – AlbMania          

Shifra marramendëse! Elvana Gjata merr katërfish më shumë se kolegët në koncert

 Shifra marramendëse! Elvana Gjata merr katërfish më shumë se kolegët në koncert

Për tri ditë me radhë në Shkup është mbajtur koncerti “Tingujt e Çarshisë”, i organizuar nga Qendra Informative Kulturore Shkup. Këtë vit koncerti kishte të ftuar këngëtarë të rinj dhe të njohur nga Shqipëria si Elvana Gjata, Dafina Zeqiri, LUMI B etj.

Intv.al ka komunikuar me drejtoresha e QIK-ut Sermine Purrini e cila ka treguar se buxheti i këtij manifestimi tre ditorë ishte 3,65 milionë denarë dhe kjo shifër është ndarë mes artistëve të njohur e të rinj.

Më poshtë janë dhe çmimet pa TVSH që këngëtarët e njohur kanë marrë në këtë manifest.

Elvana Gjata – 11 mijë euro, Dafina Zeqiri – 4 mijë euro, Lum Berisha – 2.500 euro, Ylli Limani – 2.500 euro.

Ndërsa këngëtarët dhe artistët e rinj që morrën pjesë në këtë manifestim u paguan vetëm 100 euro.

Kështu ajo që vihet re është se Elvana Gjata është këngëtarja më e paguar e koncertit dhe se ajo ka marrë 4 fish më shumë se Ylli Limani, një ndër artistët më të njohur e më të kërkuar në koncerte.