Shkup, gardianët blejnë sandviç, i burgosur ikën nga furgoni – AlbMania    
     

Shkup, gardianët blejnë sandviç, i burgosur ikën nga furgoni

 Shkup, gardianët blejnë sandviç, i burgosur ikën nga furgoni

Rreth orës 11.00, i burgosuri F.I u ka ikur dy rojtarëve të cilët nga Qendra Klinike e kanë dërguar në burgun e Idrizovës.

Dy rojtarët janë ndaluar në parking në afërsi të pompës së benzinës në Aerodrom për të blerë sandviçë. Këtë moment e ka shfrytëzuar i burgosuri duke ikur.
Po përgatitet suspendim i rojtarëve ka bërë të ditur për mediat drejtori i burgut të Idrizovës, Bobi Mojsoski.
F.I ka qenë i dënuar shtatë vite dhe shtatë muaj.