Shpend Ahmeti dorëhiqu! – AlbMania      

Shpend Ahmeti dorëhiqu!

 Shpend Ahmeti dorëhiqu!

Opnion nga Bujar Bajrami, Magjistër i Shkencave Politike

“12 deputet, 2 kryetar komune dhe 22.346 vota. Në Kamenicë 495 dhe në Prishtinë 2336. I nderuar Shpend Ahmeti, kam konsideratë të veçantë për ju si intelektual i një mendësie progresive politike, si njeri i shkolluar jashtë dhe me kulturë krejtësisht tjetër nga ajo e politikanëve të Ballkanit Perendimor. Por kësaj rradhe gabuat rëndë, aq rëndë saqë i hapët rrugë pensionimit tuaj të parakohshëm politik gjë që për qytetarët e vendit do të ishtë një humbje e madhe.

Morali në politikë nënkupton aktin më sublim që mund ta ndërmarin njerëzit me vizione të mëdha, andaj e keni mundësinë të tregoni madhështinë tuaj. Jepni dorëheqjen dhe kthejauni mandatin atyre që sakrifikuan skajshmërisht për të sjellur ndryshimin në Kamenicë, Prishtinë dhe mbarë Kosovën!”.