Shqipëri, dy tërmete brenda dy minutash – AlbMania      

Shqipëri, dy tërmete brenda dy minutash

 Shqipëri, dy tërmete brenda dy minutash

Prej orësh toka nuk ka gjetur qetësi. Janë regjistruar para pak mintash dy lëkundje të tjera me magnitudë 3.3 dhe 4 ballë.