Shqipëri, kërkimet nën rrënoja do vijojnë gjatë gjithë natës – AlbMania      

Shqipëri, kërkimet nën rrënoja do vijojnë gjatë gjithë natës

 Shqipëri, kërkimet nën rrënoja do vijojnë gjatë gjithë natës

Në qytetin e Durrësit operacionet e kërkim-shpëtimit do të vijojnë gjithë natën. Momentalisht po operohet në 6 vatra. Një në zonën e ish kënetës, një në lagjen 18 dhe pjesa tjetër në zonën e plazhit.

Forcave shqiptare të kërkim-shpëtimit i janë bashkuar dhe grupe të specializuara nga Kosova.