Shqiptarja fiton garën për fustanin më të bukur… me letër higjienike – AlbMania      

Shqiptarja fiton garën për fustanin më të bukur… me letër higjienike

 Shqiptarja fiton garën për fustanin më të bukur… me letër higjienike

Një shqiptare ka fituar garën për fustanin e bërë me letër higjienike i zhvilluar në HSBA.

Mimoza Haska e kishte punuar fustanin me grep si nëna e saj.

Për të krijuar fustanin stil sirenë u deshën 48 copë letër higjienike dhe 400 orë punë.

Ky ishte viti i 15-të për konkursin e veshjeve të dasmave me letër higjienike dhe fituesi u vlerësua me 10 mijë dollarë./shqip/