Shtëpia luksoze në rrota me të cilën mund ta shëtisni botën – AlbMania    
     

Shtëpia luksoze në rrota me të cilën mund ta shëtisni botën

 Shtëpia luksoze në rrota me të cilën mund ta shëtisni botën

Nëse e shikon nga jashtë duket si një kamion i madh mallrash që bën rrugë të gjata. Por e vërteta nuk qëndron kështu.

Kjo që shihni në foto është një shtëpi luksoze me rrota, e ndërtuar vetëm për të shëtitur botën. Shtëpia është në pronësi të një familjeje australiane prej 8 anëtarësh.

Luksi në këtë shtëpi nuk i afrohet kushteve të një shtëpie normale.

Brenda ka një dhomë të madhe ditore, tualet me dush, dhomë gjumi të madhe për prindërit dhe një dhomë tjetër gjumi për fëmijët.

Kjo shtëpi e lëvizshme ka kushtuar 2 milionë dollarë./tch/