Shumë shpejtë pritet të hapet vendkalimi kufitar Llojan-Miratoc – AlbMania      

Shumë shpejtë pritet të hapet vendkalimi kufitar Llojan-Miratoc

 Shumë shpejtë pritet të hapet vendkalimi kufitar Llojan-Miratoc

Armend Aliu, këshilltarë i APN-së në Komunën e Preshevës
U trokit në shumë dyer të Ambasadave, dhe veçanërisht tek Ambasada e SHBA-ës dhe e Norvegjisë!

U koordinuam mirë me faktorin politik shqiptarë në Maqedoni!

U përgatitën dhe u dërguan shkresa dhe sqarime me fakte tek institucionet relevante qendrore si dhe ndërkombëtare!

Kërkesa e Shqiptarëve të Luginës së Preshevës si dhe të atyre të regjionit të komunës së Likovës për hapjen e vendkalimit kufitar Miratoc – Llojan më në fund nuk la hapsirë për arsyetime banale por po ndërmiren masa dhe hapa konkret për funksionalizimim e këtij vendkalimi!

Vazhdojmë…