Skivi thotë se një bashkëpunim mes tij dhe Stresit do të ishte një ‘bombë’ – AlbMania          

Skivi thotë se një bashkëpunim mes tij dhe Stresit do të ishte një ‘bombë’

 Skivi thotë se një bashkëpunim mes tij dhe Stresit do të ishte një ‘bombë’

Skivi nuk e ka përjashtuar mundësinë e një bashkëpunimi me Stresin.

Skivi u ka dhënë mundësinë ndjekësve që t’i bëjnë pyetje nëpërmjet Instagramit, shkruan lajmi.net.

Dikujt prej tyre i ka interesuar nëse do të vijnë ai dhe Stresi me një bashkëpunim dhe Skivi nuk e ka përjashtuar si mundësi.

Madje ai tha se një bashkëpunim me të do të ishte ‘bombë’.

Duke pasur parasysh se si Skivi ashtu edhe Stresi kanë projekte hite, ky bashkëpunim do të mirëpritej nga fansat e të dyve./Lajmi.net/