Sofizmat e Bujar Osmanit janë të dëmshme për shëndetin! – AlbMania    
     

Sofizmat e Bujar Osmanit janë të dëmshme për shëndetin!

 Sofizmat e Bujar Osmanit janë të dëmshme për shëndetin!

Nga Qenan ALIU

Bujar OSMANI duhet të NDALOJË të egzagjeroj çështjen e integrimit. Një zyrtarë në një detryrë kyçe nuk duhet dhe nuk ka të drejtë të sillet si SOFIST par exellans. Rrugëtimi për në BE nuk është proces për shitjen e shpresave të afatizuara dhe të rejshme, aq më pak për shitjen e mjegullave të dendura apo petullave në ujë. Sofizmat e tepruar nga vice/çpremieri për eurointegrime jo vetëm se janë bërë ashiqare të lexueshme ,por për njerëzit që politikisht dhe teorikisht e kuptojnë këtë proces, sofizmat e tijë janë bërë të ,,dëmshme,, për shëndetin e tyre.

Ajo që ka theksuar presidenti Macron se shpresojnë deri në mars të sjellet METODOLOGJIA e re e BE-së, tangon diplomacinë franceze. Por kë do të mashtrojë Bujar Osmani ?Neve që e dimë se sa kohë mund të shkojë deri sa plot 28 vende anëtare të BE-së të harmonizojnë qëndrimet e tyre, apo të tjerët. Askush nuk ju beson egzagjerimeve të tilla!