Sonte promovohet libri monografik “Nexhmije Pagarusha” – AlbMania    
     

Sonte promovohet libri monografik “Nexhmije Pagarusha”

 Sonte promovohet libri monografik “Nexhmije Pagarusha”

Sonte promovohet monografia “Nexhmije Pagarusha” me autorë Shaban Maxharraj dhe Elvira Berisha.

Libri është një rrëfim origjinal dhe personal i një udhëtimi të mrekullueshëm nëpër jetën dhe krijimtarinë e këngëtares tonë të famshme, bilbilit të këngës shqipe në Kosovë, Nexhmije Pagarusha.

Monografia “Nexhmije Pagarusha” me autorë Shaban Maxharraj dhe Elvira Berisha, është realizuar nga Integra me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit të Republikës së Kosovës.