Sot 123 raste të reja të COVID -19 dhe 74 pacientë të shëruar – AlbMania          

Sot 123 raste të reja të COVID -19 dhe 74 pacientë të shëruar

 Sot 123 raste të reja të COVID -19 dhe 74 pacientë të shëruar

Ministria e Shëndetësisë njofton në Republikën e Maqedonisë së Veriut : Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1312 testime dhe 123 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në:

-Shkup 54
-Kumanovë 5
-Dibër 4
-Shtip 18
-Prilep 1
-Tetovë 5
-Strugë 6
-Manastir 2
-Ohër 3
-Gostivar 16
-Krushevë 1
-Demir Hisar 1
-Sveti Nikole 2
-Kërçovë 4
-Resnje 1

Humbën jetën 3 pacientë, një pacient nga Shkupi, një nga Dibra dhe një nga Strumica.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 74 pacientë të shëruar nga:

-Shkup 23
-Dibër 1
-Shtip 2
-Prilep 6
-Tetovë 15
-Manastir 7
-Gostivar 6
-Koçani 2
-Probishtip 2
-Kërçovë 5
-Resnje 5

Deri më tani, në total janë kryer 91015 teste të COVID -19. Sot nuk ka testime nëpërmjet skriningut.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 9669, numri i pacientëve të shëruar është 5145, numri i atyre që humbën jetën është 445, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 4079.