Sot 188 raste të reja të COVID-19 në Maqedoninë e Veriut – AlbMania    
     

Sot 188 raste të reja të COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

 Sot 188 raste të reja të COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Sot në Republikën e Maqedonisë së Veriut:Gjatë 24 orëve të fundit, u kryen testet e vitit 1971 dhe 188 raste të reja të COVID -19 u regjistruan në:

-Shkupi 44
-Kumanovë 21
-Dibër 1
-Shtip 18
-Tetovë 24
-Strugë 21
-Veles 1
-Manastir 5
-Ohër 6
-Kavadarci 3
-Gostivar 23
-Kriva Palankë 1
-Koçani 1
-Probishtip 2
-Demir Hisar 1
-Makedonski Brod 3
-Kërçovë 10
-Resnje 1
-Negotino 2

Humbën jetën 5 pacientë, një pacient nga Shkupi, një pacient nga Manastiri, një pacient nga Kumanova, dy pacientë nga Tetova.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 268 pacientë të shëruar nga:

-Skopje 105
-Kumanovë 23
-Dibër 2
-Shtip 1
-Prilep 1
-Tetovë 41
-Strugë 22
-Veles 5
-Manastir 3
-Ohër 19
-Gostivar 12
-Radovish 1
-Probishtip 3
-Demir Hisar 1
-Sveti Nikole 12
-Kërçovë 13
-Resnje 4

Deri më tani, në total janë kryer 99.615 teste të COVID -19. Sot nuk ka testime nëpërmjet skriningut.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 10503, numri i pacientëve të shëruar është 5931, numri i atyre që humbën jetën është 476, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 4096.