Sot në Maqedoninë e Veriut 138 raste të reja të COVID -19

 Sot në Maqedoninë e Veriut 138 raste të reja të COVID -19

Sot në Maqedoninë e Veriut: Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 1621 testime dhe 138 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në:

– Shkup 47
– Kumanovë 17
– Dibër 10
– Shtip 16
– Prilep 2
– Tetovë 2
– Veles 5
– Manastir 5
– Ohër 2
– Kavadarci 1
– Gostivar 10
– Kriva Palankë 1
– Koçan 5
– Probishtip 1
– Demir Hisar 1
– Makedonski Brod 6
– Vinicë 2
– Kratovë 1
– Kërçovë 3
– Resnje 1

Humbën jetën 7 pacientë, dy pacientë nga Shkupi (64 dhe 67 vjeç), një paciente nga Makedonski Brodi (53 vjeç), një paciente nga Kërçova (41 vjeç), një pacient nga Manastiri (27 vjeç), një pacient nga Dibra (78 vjeç) dhe një pacient nga Shtipi (64). Gjashtë pacientë vdiqën në spital dhe një jashtë spitalit.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 144 pacientë të rikuperuar nga:

– Shkup 105
– Shtipi 9
– Prilep 2
– Tetovë 4
– Veles 1
– Manastir 5
– Gostivar 1
– Koçani 4
– Probishtip 1
– Demir Hisar 2
– Berovë 1
– Kërçovë 7
– Resnje 2

Deri më tani, në total janë kryer 103938 teste të COVID -19. Sot nuk ka testime nëpërmjet skriningut.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 10891, numri i pacientëve të shëruar është 6698, numri i atyre që humbën jetën është 493 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3700.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com