Sot në Maqedoninë e Veriut 75 raste të reja të COVID -19 – AlbMania    
     

Sot në Maqedoninë e Veriut 75 raste të reja të COVID -19

 Sot në Maqedoninë e Veriut 75 raste të reja të COVID -19

Gjatë 24 orëve të fundit,në Maqedoninë e Veriut janë kryer 830 teste dhe 75 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në:

-Shkup 32
-Kumanovë 4
-Shtip 5
-Tetovë 7
-Kavadarci 8
-Gostivar 8
-Strumicë 1
-Koçani 1
-Probishtip 2
-Makedonski Brod 2
-Vinica 1
-Sveti Nikole 1
-Kërçovë 2
-Negotino 1

Humbën jetën 5 pacientë, një pacient nga Shkupi, dy pacientë nga Kumanova, një pacient nga Gostivari dhe një pacient nga Ohri.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 136 pacientë të shëruar nga:

-Shkup 50
-Kumanovë 16
-Prilep 2
-Tetovë 5
-Strugë 28
-Ohër 18
-Gostivar 2
-Krushevë 1
-Koçani 1
-Makedonski Brod 1
-Kratovë 1
-Sveti Nikole 10
-Kërçovë 1

Deri më tani, gjithsej 106877 teste të COVID -19 janë kryer në vend. Sot nuk ka testime nëpërmjet skriningut.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 11202, numri i pacientëve të shëruar është 7108, numri i atyre që humbën jetën është 505 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3589.