Sot në Maqedoninë e Veriut janë regjistruar 85 raste të reja me virusin korona – AlbMania          

Sot në Maqedoninë e Veriut janë regjistruar 85 raste të reja me virusin korona

 Sot në Maqedoninë e Veriut janë regjistruar 85 raste të reja me virusin korona

Gjatë 24 orëve të fundit, në Maqedoninë e Veriut janë kryer 1188 testime dhe 85 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në:

-Shkup 32
-Kumanovë 9
-Dibër 3
-Shtip 9
-Prilep 1
-Tetovë 1
-Veles 2
-Manastir 4
-Kavadarci 6
-Gostivar 7
-Strumicë 1
-Koçani 1
-Demir Hisar 1
-Vinicë 1
-Kërçovë 7

Humbën jetën 4 pacientë, dy pacientë nga Shkupi, një pacient nga Dibra dhe një pacient nga Shtipi.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 45 pacientë të shëruar nga:

-Shkup 1
-Tetovë 13
-Veles 2
-Manastir 3
-Demir Hisar 2
-Delçevë 1
-Sveti Nikole 13
-Kërçovë 7

Deri më tani, në vend janë kryer gjithsej 114.807 teste të COVID -19. Sot nuk ka testime nëpërmjet skriningut.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 11839, numri i pacientëve të shëruar është 7664, numri i atyre që humbën jetën është 527 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3648.