Sot në të gjitha xhamitë e Kosovës mblidhen mjete financiare si ndihmë për Shqipërinë – AlbMania      

Sot në të gjitha xhamitë e Kosovës mblidhen mjete financiare si ndihmë për Shqipërinë

 Sot në të gjitha xhamitë e Kosovës mblidhen mjete financiare si ndihmë për Shqipërinë

Në të gjitha xhamitë e Kosovës sot do të grumbullohen mjete financiare.

Kjo do të bëhet pas faljes së Namazit të Xhumasë dhe qëllim ka që të ndihmohen të prekurit nga tërmeti në Shqipëri.

Namazi i Xhumasë nisë në orën 12:00 nëpër të gjitha xhamitë.