Sportisti me shkathtësi ekstreme, po kënaqet me ecjen në tel – AlbMania          

Sportisti me shkathtësi ekstreme, po kënaqet me ecjen në tel

 Sportisti me shkathtësi ekstreme, po kënaqet me ecjen në tel

Sportisti dhe akrobati Andu Lewis është i njohur për shkathtësitë e tij ekstreme. Andy Lewis po kënaqet me ecjen e tij në tel.

Ecja në tel është sport kërkues dhe i rrezikshëm për të cilin nevojiten shumë ushtrime dhe guxim.Andy Lewis në një intervistë të shkurtër ka thënë që kjo aftës tani i është bërë meditim dhe relaksim.

Sportisti ekstrem kënaqet në zotërimin e ekuilibrit dhe truqeve në tel.Në kohën e lirë ecën, bën surfing dhe merret me sporte të tjera.