Studim/ 3 zakonet e njerëzve të varfër që të pasurit nuk i kanë! – AlbMania          

Studim/ 3 zakonet e njerëzve të varfër që të pasurit nuk i kanë!

 Studim/ 3 zakonet e njerëzve të varfër që të pasurit nuk i kanë!

Pasi studioi qindra njerëz të pasur dhe të varfër, autori Tom Corley thotë se ka disa zakone të këqija të shpenzimeve që njerëzit e pasur gjithmonë i shmangin.

Studimi i zakoneve të pasura është me të vërtetë një studim pesë-vjeçar me 233 milionerë, 128 njerëz të varfër dhe ajo që u zbulua ishte se pasuria, suksesi, të qenit në klasën e mesme, të qenit i varfër, kanë të bëjnë me zakonet tuaja.

Blerjet emocionale që ju bëjnë të hyni në borxhe janë zakoni i parë i keq.

Blerjet spontane janë gjithashtu një zakon i dobët. Kjo është diçka që të pasurit e shmangin.

Zakoni i tretë i keq është të jetuarit jashtë standardeve që përballoni. Në fakt, shumica e të pasurve jeton nën standardin e tyre. Kursimi bëhet kur jeton në mënyrë modeste dhe kursimi të sjell më shumë para!

Burimi: Business Insider