Të hënën e ardhshme ditë jopune në Maqedoninë e Veriut – AlbMania    
     

Të hënën e ardhshme ditë jopune në Maqedoninë e Veriut

 Të hënën e ardhshme ditë jopune në Maqedoninë e Veriut

Në pajtim me Ligjin për festa, 8 dhjetor 2019 (e diel), përkatësisht 9 dhjetori i vitit 2019 (e hënë), “Shën Kliment i Ohrit” është ditë jo-pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, kumtoi sot Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.