Të jesh Ministër i Financave pas pandemisë – AlbMania    
     

Të jesh Ministër i Financave pas pandemisë

 Të jesh Ministër i Financave pas pandemisë

Të jesh Ministër i Financave pas pandemisë në RVM, është sikur të jesh Ministër për menaxhim me detra në Serbi.

Këtë e them sepse Arka është e zbrazur. Ndërkaq, ndihmat e BE-së nuk janë të mjaftueshne.
Të punësuarit në kulturë janë pa rroga, sepse shteti nuk mund të respektoj marrëveshjet e nënshkruara dhe valide. Pra, Marrveshja Kolektive ka has në pengesa sepse nuk ka pare për tu zbatuar dhe për këtë sindikata ka paralajmëruar padi.

Pra, jo rastësisht në këtë periudhë kur arka është e zbrazur, i jepet BDI ta menaxhoj.

Jam i bindur (dhe këtë ta bëni screenshot).
Në atë moment kur arka do mbushet do ketë rotacion në qeveri. Dhe ndrimi do jetë me ministrinë e burekit…

Pra, ja në çfar kohe BDI, shkruan Elmir Sejfullai.