‘The Guardian’ prognozon se ‘Honeyland’ do të fitojë çmimin Oskar për dokumentarin më të mirë

 ‘The Guardian’ prognozon se ‘Honeyland’ do të fitojë çmimin Oskar për dokumentarin më të mirë

Gazeta britanike ‘The Guardian‘ e publikoi prognozën e kritikut të të tyre, Peter Bredshow për kandidatët e nominuar për çmimin Oskar.

Sipas Bredshow, në kategorinë për dokumentar më të mirë fitues do të jetë ‘Honeyland’.

Ndryshe, filmi “Honeyland” i regjisorëve Tamara Kotevska dhe Ljubomir Stefanov është nominuar në dy kategori për çmimin “Oskar”.

Kjo është hera e parë në kinematografinë e Maqedonisë, që një film të futet në listën e dy kategorive: – film më i mirë i huaj; – dokumentari më i mirë.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com