Thumanë, këmba e gruas së pajetë del mbi rrënoja (Video) – AlbMania      

Thumanë, këmba e gruas së pajetë del mbi rrënoja (Video)

 Thumanë, këmba e gruas së pajetë del mbi rrënoja (Video)

Ky është trupi i pajetë i një nga dy viktimave të lokalizuara në gërmadhat e pallatit në Thumanë.

Është këmba e një gruaje që ka dalë në sipërfaqe të gërmadhave.

Po punohet për nxjerrjen e saj dhe dy personave të tjerë.

Mes tyre një djalë 30-vjeçar që po mbahej në jetë me serum, por fatkeqësisht nuk ia doli të mbijetojë pas orësh të tëra pritje nën gërmdha.