Thumanë, momente nga kërkimi i familjes Cara dhe Vata (Video) – AlbMania      

Thumanë, momente nga kërkimi i familjes Cara dhe Vata (Video)

 Thumanë, momente nga kërkimi i familjes Cara dhe Vata (Video)

Këto që shihni në video janë pamje nga kërkimi i anëtarëve të familjes Cara dhe Vata.

Dyshohet se në këto rrënoja mund të jenë 5 veta.

Ndryshe, numëri i viktimave ka shkuar në 30 persona të moshave të ndryshme.