Thyhet rekordi: Kjo është videoloja që është shitur më së shtrenjti në histori

 Thyhet rekordi: Kjo është videoloja që është shitur më së shtrenjti në histori

Kopja e video lojërave e vitit 1985, Super Mario Bros. u shit në ankand në Shtetet e Bashkuara të premten për një rekord 114,000 dollarë.

Ajo theu rekordin e lojës më të shitur Mega Man nga viti 1987, e cila u shit për 75,000 dollarë.

Ndërmarrja japoneze Nintendo prezantoi lojën e famshme Super Mario Bros për Sistemin Nintendo Entertainment (NES) në vitin 1985.

Personazhi kryesor Mario filloi si një ‘xhaxhai i vogël’ me një kostum të bardhë, por që prej atëherë ka evoluar në një ikonë të lojërave 3D video, duke frymëzuar një ekskluzivitet të shtrenjtë, përfshirë seritë televizive dhe filma.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com