Tiparet e cilësit e Albin Kurtit, mund t’i gjeni te Ziadin Sela – AlbMania    
     

Tiparet e cilësit e Albin Kurtit, mund t’i gjeni te Ziadin Sela

 Tiparet e cilësit e Albin Kurtit, mund t’i gjeni te Ziadin Sela

Shkruan MSc. Huzeir Mustafi

Këta që arsyetohen se këtu s’mund të ndodhin ndryshime se nuk e kemi një Albin Kurti, janë po të njejtit apo funskionojnë me logjikën e atyre që dikur thonin, sikur ta kishim ne këtu të ndjerin Ibrahim Rugova ndërsa harronin apo e injoronin poashtu të ndjerin Arbër Xhaferi.

Këtu nuk e kemi një politikan me emrin Albin por kemi një politikan me tipare dhe veti të njejta me Albinin.

Është Ziadin Sela politikani që më së miri din ti artikulon interesat e shqiptarëve, duke i shëndrruar në agjenda politike shtetërore, dhe pa dyshim se do të jetë përfaqsuesi i denjë i shqiptarëve në të ardhmën.

P.S. nuk po shkruaj për ta lavdëruar kryetarin e për të “fituar kredi” te lideri siç bëjnë nëpër disa subjekte, këtë gjë e kemi pastruar me kohë dhe jemi çliruar nga ndjenja e servilizmit, por shkruaj për të ju bërë me dije dhe për ti ftuar të gjithë ata që duan të jenë pjesë e ndryshimit, mos të gjejnë arsye dhe shkaqe për mos vepruar, por ti bashkangjiten rrugës sonë e cila do të jetë shembulli më i mirë për ndryshim dhe rikthim të shpresës për një të ardhme më të mirë!