Toyota tërheq 3,4 milionë automjete për probleme me airbag-un – AlbMania    
     

Toyota tërheq 3,4 milionë automjete për probleme me airbag-un

 Toyota tërheq 3,4 milionë automjete për probleme me airbag-un

“Tërheqja nga tregu e makinave, duke përfshirë 2,9 milionë automjete në SHBA, përfshin modele si Corolla, Corolla Matrix, Avalon dhe Avalon HV’’, deklaroi Toyota, por këtë herë, sipas saj, ‘asnjë makinë nuk do të tërhiqet nga Japonia dhe Evropa’./atsh/