Tragjedi e dyfishtë në Maqedoni, shkak dashuria e palejuar

 Tragjedi e dyfishtë në Maqedoni, shkak dashuria e palejuar

Një tragjedi e dyfishtë e ka tronditur rajonin Shtip-Karbin.

Një djalë dhe një vajzë morën jetën e tyre duke u vetëvarur brenda 24 orësh për shkak të dashurisë së palejuar.

Djali njëzet e pesë vjeçar dje në lokalitetin “Bargalla”, ndërsa këtë mëngjes e dashura e tij 21 vjeçare nga fshati Argulica.