Tragjedia në Kumanovë, tre viktimat janë fëmijë – AlbMania    
     

Tragjedia në Kumanovë, tre viktimat janë fëmijë

 Tragjedia në Kumanovë, tre viktimat janë fëmijë

Më fshatin Ramanli të Kumanovës, gjatë ditës së sotme në një shtëpi ka shpërthyer një bombol gazi me ç’rast jetën e kanë humbur tre persona, ndërsa gjashtë të tjerë janë lënduar.

Sipas informacioneve, personat e vdekur janë fëmijë, inicialet e tyre janë: S.B 11 vjeçare, F.S 8 vjeç dhe S.S 9 vjeç.
Dy prej gfjatë të lënduarve, sipas informacioneve kanë djegie në 90 për qind të trupit.