Tri familje gjejnë strehë në një garazhë në Laç, rrezikohen nga i ftohti e lagështia

 Tri familje gjejnë strehë në një garazhë në Laç, rrezikohen nga i ftohti e lagështia

Tri familje gjejnë strehë në një garazhe në Laç, rrezikohen nga i e lagështia

Pas tërmeteve që kanë goditur edhe Laçin, të paktë janë banorët që nuk janë larguar nga kjo zonë.

Disa familje janë duke jetuar së bashku në një garazhë dhe nuk duan të shkojnë në ndonjë vend tjetër.

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ka shpallur para pak ditësh gjendjen e jashtëzakonshme edhe në qytetin e Laçit, i cili rezulton të jetë mjaft i dëmtuar nga tërmeti i fuqishëm i 26 nëntorit.

Tri familje të ndryshme në Shqipëri, kanë gjetur strehim në një garazhe në qytetin e Laçit.

Në këtë garazhe flenë mbi 10 persona ndërsa i ftohti dhe lagështia ua rrezikon jetën.