Vaksina e Oksfordit për COVID-19 ka hyrë në një fazë të rëndësishme dhe duket se do të shpërndahet tek shumë vende për të luftuar virusin

 Vaksina e Oksfordit për COVID-19 ka hyrë në një fazë të rëndësishme dhe duket se do të shpërndahet tek shumë vende për të luftuar virusin

Vaksina e Oksfordit për COVID-19 ka hyrë në një fazë të rëndësishme dhe duket se do të shpërndahet tek shumë vende për të luftuar virusin.

Vetëm BE ka porositur 400 milionë doza, teksa Greqia do të marrë 3 prej tyre por vetëm në fund të 2020.
Nga ana tjetër Maqedonia e Veriut po bën lëvizjet e saj për ta siguruar vaksinën pasi nuk e siguron dot sepse nuk është pjesë e BE. Ambasadori polak i ka ofruar Maqedonisë së Veriut vaksinën e COVID-19 nëpërmjet vendit të tij.
Vendet e BE mund të rishesin një pjesë të vaksinave që do të marrë nga Universiteti i Oksfordit dhe Polonia po mendon një gjë të tillë.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com