Vaksina e Oxfordit: “Zhvillimet Deri Tani” – AlbMania          

Vaksina e Oxfordit: “Zhvillimet Deri Tani”

 Vaksina e Oxfordit: “Zhvillimet Deri Tani”

Vaksina e Oxfordit: “Zhvillimet Deri Tani”.

• Oxfordi ka nënshkruar nje kontratë tjetër – kesaj radhe me kompaninë farmaceutike britanike GlaxoSmithKline (GSK) dhe partnerin e saj francez, Sanofi Pasteur, për 60 milion doza të vaksinës Covid-19 që po zhvillojnë.

• Marrëveshjet e tjera që janë firmosur janë: 100 milion doza të vaksinës në bashkëpunim me kompaninë farmaceutike AstraZeneca dhe 90 milion doza me dy kompani të tjera, nga Detina Zalli.