Vazhdon debati për Ligjin për Prokurorinë Publike

 Vazhdon debati për Ligjin për Prokurorinë Publike

Komisioni kuvendor për Çështje Evropiane sot do ta vazhdojë debatin për Ligjin për Prokurorinë Publike dhe për Këshillin e Prokurorëve Publikë.

Partia më e madhe opozitare VMRO-DPMNE kundërshton ashpër miratimin e këtij ligji, nën arsyetimin se sipas tyre Ligji është jokushtetues.