Vazhdon përndjekja e aktivistëve të BESËS nga policia, ja kush thirret për bisedë informative! (Foto) – AlbMania    
     

Vazhdon përndjekja e aktivistëve të BESËS nga policia, ja kush thirret për bisedë informative! (Foto)

 Vazhdon përndjekja e aktivistëve të BESËS nga policia, ja kush thirret për bisedë informative! (Foto)

Vazhdon përndjekja e policisë për aktivistët e Lëvizje BESA, për askionet e shumta të rinisë. Këtë informacion në rrjetin social Facebook e ka paralajmëruar sekretari organizativ i Lëvizjes BESA, Adnan Azizi.

Ja postimi i plotë i Adnan Azizit:

Asnjëherë nuk na keni frikësuar dhe nuk mund të na frikësoni o stërvinat e BDI-së.

Ju nuk mund t’a ndalni nipin e Hafëz Elmazit, njeriut që dha gjithçka në shërbim të çështjes kombëtare dhe fetare. Ju smund t’a ndalni birin e POROJIT, vendit i cili çdoherë kur e kërkonte nevoja, doli në mbrojtje të kauzës kombëtare dhe ju o stërvina, nuk mund t’a ndalni një BESATAR, që ka dhënë BESËN se do t’i qëndrojë deri në fund amantetit të dhënë popullit tonë, për të çuar në histori një herë e përgjithmonë mbetjet e diktaturës kapilare që kanë mbërthyer këtë shtet.

#NuktrembetRiniaBESATARE
#MetyAlbiQamili”, ka shkruar Sekretari Organizativ i Lëvizjes Besa.