Vdesin shtatë persona nga shpërthimi i gazit në Sllovaki – AlbMania      

Vdesin shtatë persona nga shpërthimi i gazit në Sllovaki

 Vdesin shtatë persona nga shpërthimi i gazit në Sllovaki

Shtatë persona kanë vdekur në Presovit të Sllovakisë, të premten nga shpërthimi i gazit.

Zjarri depërtoi në pesë katet më të larta të ndërtesës 12 katëshe duke shkatërruar çatinë dhe një palë shkallë brenda ndërtesës.

Nga Departamenti i zjarrit atje thonë se një person është akoma i zhdukur, deri më tani janë evakuuar 34 persona nga ndërtesa.