Vetëvritet aksidentalisht derisa pastronte pushkën e gjahut – AlbMania    
     

Vetëvritet aksidentalisht derisa pastronte pushkën e gjahut

 Vetëvritet aksidentalisht derisa pastronte pushkën e gjahut

Sot rreth orës 8 të mëngjesit në Kërçovë është gjendur i vdekur një person i moshës 49 vjeçe. Personi në fjalë siç mëson Alsat ishte nëpunës policorë në Stacionin Policorë Osllomej.

Bëhet fjalë për S.A. i lindur në vitin 1970. Viktima është me plagë në gjoks që supozohet se është shkaktuar derisa ka pastruar pushkën e gjahut. Ekipet policore janë në vendngjarje dhe po hetojnë rastin.