Visar Ademi: Ziadin Sela meriton mirënjohje, kur të gjithë vraponin pas qeverisë ai e braktisi qeverinë – AlbMania    
     

Visar Ademi: Ziadin Sela meriton mirënjohje, kur të gjithë vraponin pas qeverisë ai e braktisi qeverinë

 Visar Ademi: Ziadin Sela meriton mirënjohje, kur të gjithë vraponin pas qeverisë ai e braktisi qeverinë

Lideri i ASH-së Ziadin Sela ishte sonte i ftuar në Tv 21 në emision Click Plus, ku u debatua për aktualitetin e situatën politike, si dhe hapat që do të ndërmer ASh si parti opozitare ditëve në vazhdim.

Pjesë e debatit ishin edhe analisti Visar Ademi si dhe gazetari Naser Selmani.

Analisti Visa Ademi mes tjerash ka deklaruar se Ziadin Sela meriton mirënjohje për faktin se kur të gjithë vraponin për tu bërë pjesë e qeverisë ai dhe ASH e braktisën qeverinë për shkak të principeve dhe parimeve që ka Ziadin Sela dhe ASH.