Voton Albin Kurti – AlbMania    
     

Voton Albin Kurti

 Voton Albin Kurti

Albin Kurti, kandidati për kryeministër nga Lëvizja Vetëvendosje, ka votuat sot në objektin e Fakultetit Juridik në Prishtinë.

Në këtë qendër të votimit Kurti shoqërohet nga gruaja dhe vajza e tij, njofton Klan Kosova.